Protector Ultra 2,0 GTX lime/grøn

Fleksibel anvendelse: Din Protector Ultra 2.0 GTX med skæresikring og gennemtrængningssikring.

kr. 2.595,00

Varenummer (SKU): 603113 Kategori:

Vores skov støvler er skabt med både professionelle skovarbejdere og private sankere for øje.

Uanset om du tilbringer dine dage i skoven som en erfaren professionel eller som en entusiastisk privat sanker, er sikkerhed og komfort afgørende. Med en gennemtrængningssikker sål og en slidstærk tåkappe beskytter vores støvler dine fødder mod skarpe genstande, mens den avancerede Gore-Tex membran holder dine fødder tørre og komfortable under alle vejrforhold.

Vores støvler, fremstillet af holdbart velourlæder, er designet til at imødekomme behovene hos dem, der bruger dem dagligt i skoven, samtidig med at de tilbyder den nødvendige komfort til dem, der nyder skoven som en hobby. Med det justerbare snøresystem kan støvlerne tilpasses perfekt til enhver fod, hvilket giver en personlig pasform og øget komfort.

Uanset om du fælder træer professionelt eller samler brænde til dit private brug, er vores støvler designet til at imødekomme dine behov.

Med mulighed for at tilføje spikes og en certificering til motorsavsklasse 2, sikrer vores støvler pålidelig ydeevne i ethvert terræn. Designet til mænd i størrelser fra 39 til 47 med en højde på 20 cm og en vægt på 2640 gram.

 

EN345 / DS EN ISO 20345 (sikkerhedsfodtøj)

HI HRO WR WRU CI SB E

Mærke

Haix

CE 0193 EN ISO 17249:2013 + AC:2014 -

Level 2

Du kunne også være interesseret i...