Adventure street og fritidssko GTX W sort/blå

Super fed street og fritidssko på dame læst, fra Haix med stof og GoreTex i sort med blå effekter, skoen er med suveræn pasform og hælstabilisator

 

kr. 1.345,00

Varenummer (SKU): 330080 Kategori:

Disse alsidige og stilfulde sko er designet til at levere komfort og funktionalitet til streetwear, fritid og jagt. Fremstillet af holdbart microfiber og åndbar mesh, sikrer de en behagelig pasform i enhver situation. Med GoreTex Extended teknologi garanteres vandtæthed og åndbarhed, hvilket gør dem velegnede til udendørsaktiviteter i alle vejrforhold.

Det smarte snøresystem med lynlås og elastiksnørebånd gør det let at justere og sikre en optimal pasform. Skoene er udstyret med super chokabsorbering og en god energifordeling, hvilket reducerer træthed og giver komfort hele dagen. Stabilisering i hælen sikrer stabilitet og støtte, mens den Wario-vide sål sikrer optimal komfort.

Med antibakterielle egenskaber og antistatiske materialer holder skoene fødderne friske og sunde. Designet på en pige læst sikrer en behagelig pasform til kvinder i størrelserne 35-43. Med en højde på 9 cm og en vægt på 720 gram er disse sko det ideelle valg til enhver aktiv livsstil.

Mærke

Haix

Du kunne også være interesseret i...