Haix nubuck og velour pleje til sko og støvler

Specialskocreme til den perfekte pleje af dine ruskindssko

kr. 75,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 900082 Kategori:

HAIX skoplejeproduktet er velegnet til pleje af alle modeller lavet af ruskindslæder. Det kan påføres meget sparsomt, optages hurtigt og garanterer dermed et hurtigt og perfekt resultat. Selv GORE-TEX-membraner udgør ingen hindring for dette skoplejeprodukt – skocremen blev specielt udviklet til de velafprøvede materiale blandinger, der gør skoene så sikre og behagelige.

Den integrerede svamp gør HAIX skopleje til ruskindslæder meget let at påføre. Det kan dog også påføres med en blød klud og arbejdes ind efter tørring med kvalitetsbørster. Denne indsats er værd at gøre for at pleje og imprægnere læderet perfekt med jævne mellemrum og bevare dets udseende. Gennem plejen kommer farvepigmenter fra de dybere lag af læderet tilbage til overfladen og intensiverer læderets farvning. Men selv ved almindelig brug viser denne skopolsk, at åndbarhed og vandafvisende egenskaber ikke behøver at blive kompromitteret ved brug af kvalitetsplejeprodukter. Ruskindsskoen forbliver vandafvisende, og selv den Sun Protect-finish på sorte modeller påvirkes ikke. Denne egenskab er en betydelig fordel, især for sko, der bruges udendørs. Her opnås derfor de bedste resultater på alle måder. Ruskindslæderet bliver omhyggeligt plejet og bevarer dermed alle dets egenskaber, der har adskilt skoen fra starten.

Ruskindslæder bliver gradvist glattere med forkert skopleje. Dette kan forhindres med HAIX skopleje til ruskindslæder. Takket være plejeproduktet bevarer overfladen på det taktiske fodtøj sit ru udseende. Derudover forsvinder små ridser, og det høj kvalitetsudseende bevares. Plejen sikrer, at skoen er særligt holdbar. Da selv nyrensede sko ofte ender i rygsækken, er duften af læderplejen meget diskret og behagelig.

Du kunne også være interesseret i...