Haix lækkert børste sæt i træ med logo

Børste sæt med rensebørste påsmørebørste og polerebørste i super lækker kvalitet med træskafter i praktisk opbevaringsboks

kr. 110,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 900300 Kategori:

Sæt med 3 børster

Rengøring, pleje og polering. Der er det rette værktøj til hver af disse opgaver. HAIX børstesættet i en praktisk æske. De højkvalitetsbørster i tre forskellige størrelser gør sko rengøring meget lettere.

Den store spidse skobørste med hårde børster fjerner grov snavs. Overmaterialet og skosålen kan renses hurtigt med den store rengøringsflade. Med den smalle spidse overflade kan du nemt komme ind i skoens små hjørner og riller. Brug den lille børste til at påføre nærende skocremer på skoens mindste områder. De bløde børster på den store poleringsbørste sikrer, at selv glat lædersko får deres gamle glans tilbage.

Sko børster i praktisk æske

Sko rengøringssættet fra HAIX er altid der. Sættet er nemt at bære takket være sin robuste æske. Sko pleje er ikke kun for et syns skyld. Vandafvisende og åndbare egenskaber ved dine støvler vil blive testet under ekstreme situationer. Med en imprægnerende skocreme vil din skos egnethed forblive på det sædvanlige høje niveau. Opbevaring i en æske er også en stor fordel. Selv inden for dine egne fire vægge er alt klar til brug.

 

Du kunne også være interesseret i...