Haix imprægnering til sko og støvler

Optimal beskyttelse af dine støvler og tekstiler mod vand, snavs, olie og fedt!

kr. 100,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 900503 Kategori:

Imprægneringsspray uden drivgas, der er kemikaliebestandigt og beskytter læder og tekstiler mod vand, snavs, olie og fedt.

Hvordan imprægnerer jeg HAIX-sko korrekt? Selvom HAIX-sko er grundlæggende imprægnerede, anbefaler vi stadig at imprægnere skoene regelmæssigt for at forlænge deres levetid. Rens skoene først med en børste eller fjern hårdnakket snavs med en mild og lun sæbeopløsning, før du efterbehandler dem med imprægnering. Påfør sprayen generøst på læderet med en afstand på ca. 30 cm, så skoen “suger” imprægneringsmidlet, så plejestofferne kan trænge ind i læderet. Lad sprayen virke i ca. 15 minutter, inden du fortsætter med den næste behandling – dette kan gentages op til 3 gange. Yderligere pleje af glat læder kan påføres derefter.

Hvor ofte skal jeg imprægnere mine sko? Ved regelmæssig brug er det tilstrækkeligt at efterbehandle skoene hver fjerde til ottende uge. Derudover bør du imprægnere dem igen, hvis skoene er blevet rigtig våde.

Hvor længe skal jeg vente efter imprægnering? Du bør give dine sko en hvileperiode på ca. 24 timer efter imprægnering, så plejestofferne kan virke.

Hvad gavner det mig at imprægnere? Imprægneringen fungerer som en beskyttende belægning, der forhindrer fugtighed eller snavs i at trænge ind i skoen. Derudover plejer HAIX-imprægneringsmidlet læderet på dine sko.

Hvorfor skal jeg imprægnere sko med GORE-TEX? GORE-TEX-membranen er placeret under overmaterialet og forhindrer, at fugt trænger ind i skoens indre. Med imprægneringssprayen bliver overmaterialet yderligere vandtæt og smudsafvisende.

Du kunne også være interesseret i...