Nyheder fra Tasko ApS

Første Nyhedsbrev fra Tasko

Nu har vi fået en hjemmeside hvor det er nemmere at lave eks. Nyhedsbreve, dette har vi valgt at benytte os af og da du tidligere har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, får du også glæden af at modtage det første der kommer.

Flot ny Hjemmeside

Vi har nu gennem bearbejdet, en syntes vi selv, super flot ny hjemmeside med mange nye features, hvor du bl.a meget andet kan søge alt hvad du vil. Lad os endelig vide hvad du syntes.

Vi har opbygget siden, med de for os mest gængse produkt kategorier og har forsøgt at lægge produkterne, som vi syntes de passer ind, du kan dog stadig som hidtil, finde alt med sikkerhed i kategorien sikkerhedsfodtøj og alt uden sikkerhed i jobfodtøj.

En ekstra nyhed på siden, er at du nu første gang du kommer forbi og handler, kan oprette dig med konto så systemet husker dig, det sparer dig selv for en masse indtastning, når du forhåbentligt kommer tilbage.

Du kan også på vores side nu betale med PayPal hvis du har en sådan konto, hvis ikke du har det, men gerne vil betale med udenlandske betalingskort (eks MasterCard), kan du gøre det via PayPal betalings løsningen.

 Nyhed på sko

På lageret lander også inden længe Lavoros svar på viresko med den nyeste ATOP teknologi den kan allerede nu bestilles

 

 

 

 

 

Denne mail er sendt til dig fra Tasko ApS, Gåbensevej 41, 4840 Nørre Alslev, Tlf. 55 34 56 53, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.