Kontakt Informationer

Tasko ApS
Gåbensevej 41
DK 4840 Nørre AlslevTlf. +45 55 34 56 53
 
Mail: tasko@tasko.dk

Det kan sommetider være svært at komme igennem på Telefon så send gerne en mail enten til tasko@tasko.dk eller fulka@tasko.dk så vil vi kontakte dig hurtigt derefter.

Vi har på vores adresse givet lokal befolkningen og dem der ellers har lyst eller mulighed for at komme og prøve vores udvalg i vores “lagersalg”  Tasko’s Lagersalg  har åbent hver Torsdag og Fredag fra klokken 14 – 17 du kan på lageret betale med Dankort Mobile-Pay og Kontant. Vi tager ikke andre betalingskort.

Kundeservice og Ordrehåndtering er åbent hverdage fra 8-17

Flemming Ulka er medejer, daglig leder og Salgs Direktør og kan altid kontaktes direkte på +45 20 31 78 53 eller mail fulka@tasko.dk Flemming’s område dækker hele landet. Hvis du/i har behov for et konsulent besøg eller øvrig vejledning så sig endelig til og Flemming vil komme forbi jer.

Ole Ulka er firmaets stifter og medejer når du ringer kan det være det er Ole du får fat i specielt hvis Flemming er optaget eller ude af huset. , Ole’s primære område dækker indkøb samt intern salg og han sidder med ansvaret for lagerbeholdninger mm.

Du kan også kontakte os ved at udfylde formularen herunder

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked