Kontakt Informationer

Tasko ApS
Gåbensevej 41
DK 4840 Nørre AlslevTlf. +45 55 34 56 53
 
Mail: tasko@tasko.dk

Det kan sommetider være svært at komme igennem på Telefon så send gerne en mail enten til tasko@tasko.dk eller fulka@tasko.dk så vil vi kontakte dig hurtigt derefter.

Vi har på vores adresse givet lokal befolkningen og dem der ellers har lyst eller mulighed for at komme og prøve vores udvalg i vores “lagersalg” det tilstræbes at der er åbent  hver Torsdag og Fredag fra klokken 14 – 17 men for ikke at køre forgæves, kan det godt svare sig lige at lave en aftale først, du kan på lageret betale med Dankort Mobile-Pay og Kontant. Vi tager ikke andre betalingskort.

BEMÆRK I DISSE CORONATIDER ER ER DER INGEN FASTE ÅBNINGSTIDER -RING OG LAV EN AFTALE PÅ FORHÅND FOR AT BEGRÆNSE HVOR MANGE DER ER I BUTIKKEN AD GANGEN GERNE MELLEM 7-16 JEG ER DER HVER DAG.

Kundeservice og Ordrehåndtering er åbent hverdage fra 8-17

Flemming Ulka er Daglig leder og kan altid kontaktes direkte på +45 20 31 78 53 eller mail fulka@tasko.dk Flemming’s område dækker hele landet. Hvis du/i har behov for et konsulent besøg eller øvrig vejledning så sig endelig til og Flemming vil komme forbi jer.

Birgit Ulka kan også være den der tager telefonen når du ringer specielt hvis Flemming er optaget eller ude af huset.

Ligeledes kan du også støde på vores søde lagerpersonale.

Du kan også kontakte os ved at udfylde formularen herunder

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked