Virksomhedsprofil

Tasko er en familiedrevet dansk skoforretning, Tasko sælger og distribuerer kvalitets fodtøj til arbejdsbrug, fra store markedsledende producenter i Europa, til professionelle brugere i primært Danmark.

Tasko’s produkter anvendes inden for brand, redning, transport, håndværk, industri, uniform- og servicesektoren. Tasko beskæftiger idag 3 medarbejdere med udgangspunkt i hovedkontoret på Nordfalster

Tasko er opstartet af Ole Ulka i 1985, Ole sidder stadig i Direktionen som han i dag deler ligeligt med Flemming Ulka der er gift med Ole’s datter og har været i Firmaet siden 1990.

Vi skaber værdi for vores kunder ved at levere kvalitetsfodtøj uden at gå på kompromis, 80% af vores produkter er godkendt og CE-mærket efter de nyeste opdaterede normer, dette er din garanti for, at fodtøjet er fremstilllet i overenstemmelse med Europæiske standarder og normer.

Tasko har gennem årene, opbygget ekspertise i at servicere organisationer, med omend meget stort “gang-behov”, og kan tilbyde en individuel skoordning med tilhørende ”value added” services, såsom lagerhold og distribution, der passer præcist til den enkelte organisations behov.

Tasko har en målsætning om at være Danmarks mest attraktive samarbejdspartner, når det gælder fodtøj til arbejdsbrug, både med og uden sikkerhed. Om det så gælder ét enkelt par sko i ny og næ, eller en fodtøjsordning, der dækker behovet i en virksomhed med flere tusinde medarbejdere.

Blandt vores store kunder finder du navne som: Falck, Brandvæsener i DK, Beredskabsstyrelsen, Forsvaret, Søværnet & Flyvevåbnet.

Tasko tilbyder ortopædisk korrekte produkter af høj håndværksmæssig kvalitet, udført i 1. klasses materialer, med den nyeste teknologi og med ekstraordinære funktionelle egenskaber.

Er du interesseret i en kvalificeret og kvalitetsorienteret samarbejdspartner, så kontakt Tasko og lad os sammen få en uforpligtende snak om et “fodrigtigt” samarbejde. Du er nemlig altid velkommen til at trække på vores mangeårige erfaring på markedet.

Hvis du skulle mangle produkter du ikke lige kan finde på hjemmesiden, kan det helt sikkert fremskaffes eller ihvertfald noget der til fulde opfylder dit behov, da vores kendskab i markedet også gælder kendskab/samhandel til vores kolleger.